Cazare, Obiective turistice si agrement in Romania
Cazare in depresiunea Intorsura Buzaului si in Romania www.cazare.intorsura.ro

Cazare in depresiunea Intorsura Buzaului si in Romania

Adauga unitate
Nu distruge mediul inconjurator! Pastreaza natura curata!

Selectare rapida
Cazare
Pe judete
Pe localitati
Dupa tipul unitatii

turismagrement.ro
Mai mult decat cazare!

Nu exista recomandari.
RECOMANDARI

Agrement

Inchis


Termeni si conditii de utilezare

Numele formatul si identitatea vizuala sunt proprietate a JTI Advertising SRL.
Toate datele si informatiile sunt protejate de legea dreptului de autor, si nu pot fi copiate decat cu acordul scris al proprietarului
Folosirea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate.

Traducerea, adaptarea, prelucrarea, reproducerea prin orice mijloace, inclusiv folosirea de mijloace electronice de stocare, totală sau parţială, a materialelor de pe acest portal sunt interzise.
Folosirea acestui portal in scopuri ilegale este interzisa.

Toate informatiile publicate pe portalul tursmagrement.ro, sunt deţinute de JTI Advertising SRL sau de autorii acestora şi sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

Numele formatul si identitatea vizuala sunt proprietate a JTI Advertising SRL si sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

Acesta este un portal informativ si nu are functie de operator de turism, informatiile publicate de catre unitatile inscrise, nu constituie un contract şi nici o ofertă directa de servicii către public.
Relatiile cu potentialul client NU sunt intermediate de JTI Advertising SRL, cererile de informatii si negocierile se vor face intre client si proprietarul unitatii.

Portalul cazare.intorsura.ro si implicit JTI Advertising SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru inexacticitatea datelor publicate de proprietarii unitatilor inscrise pe portal.

Portalul cazare.intorsura.ro este pur informativ, JTI Advertising SRL. nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări. Informaţiile prezente pe cazare.intorsura.ro nu constituie un contract şi nici o ofertă directa de servicii către public. Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei unitati pe cazare.intorsura.ro si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. JTI Advertising SRL se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale cosecinte ce pot deriva din raportul intre client si pensiunile respective ale caror informatii sunt prezente pe portal-ul www.cazare.intorsura.ro.

Publicarea informatiilor legate de unitatile inscrise pe portal se fac in exclusivitate de proprietarii unitatiilor in cauza, de aceea informaţiile publicate pe acest portal pot fi uneori inexacte sau pot contine erori tipografice

Informatiile si aspectul portal-ului pot suferi periodic modificari substanţiale.

Portalul cazare.intorsura.ro NU foloseste cookie-uri
Portalul cazare.intorsura.ro folseste scripturi de statistica. (in exclusivitate pentru statisticile portalului)

JTI Advertising SRL NU nu ofera nici o garantie cu privire la functionarea portalului sau la informatiile pubicate de proprietarii unitatilor inscrise.

JTI Advertising SRL NU VA FI RESPONSABILA PENTRU DAUNE DE NICI UN FEL REZULTATE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

JTI Advertising SRL NU isi asuma responsabilitatea pentru inexacticitatea datelor sau a greselilor ortografice publicate de proprietarii unitatilor sau pentru datele preluate din spatiul virtual.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Valid XHTML 1.0! Copyright JTI Advertising © 2000 - 2015
Avem 215616 vizitatori unici si
Informatiile si datele de pe acest site sunt proprietate a www.cazare.intorsura.ro 
in colaborare cu alti parteneri si nu au dreptul de a fi preluate fara acordul nostru scris. Echipa cazare.intorsura.ro